The S'Fashionbook

Fashion through my eyes …:)

O primavara cu ingetata<3

 

 

Rasfoind revistele de moda din aceasta luna mi s-a facut o pofta extraordinara de inghetata de capsuni, vanilie… defapt de toate aromele. Dupa cum spunea si Dana Rogoz in revista „The One” by Andreea Esca Nr.83, „sezonul acesta, chiar nu exista trend mai puternic in moda decat cel al tonurilor pastelate”. De la haine pana la obiecte de decor sau chiar electrocasnice, designerii au ales culorile inghetatei pentru primavara anului acesta, creatiile reusind sa emane un aer simpatic, usor racoritor si mai ales jucaus. Toate marile case de moda ca de exemplu Louis Vuitton, Valentino, Mulberry sau Christian Dior au creeat cel putin o piesa in aceaste tonuri cromatice folosind de obicei texturi vaporoase dar si materiale cu cusaturi clasice.

Nici stilistii in materie de make-up sau de hairstyling nu se lasa mai prejos. Culorile cele mai adoptate sunt si aici nuantele pastelate , cat mai naturale. In ceea ce priveste podoaba capilara …SE POARTA IMPLETITURILE. Impletiturile, unele dezordonate, altele perfecte, se potrivesc de minune cu stilul „candy” al hainelor acestui sezon si de aceea ele sunt apreciate de mai toti designerii.

Chiar si designerii de interior au preluat acest trend al culorilor pastelate in primavara aceasta. In vaze imense de cristal ei aleg pentru aceasta primavara flori roz deschis, galben pal sau albastru azur. Canapelele sunt de acum obligatoriu accesorizate cu perne inflorate ale caror texturi sunt atent alese. De la culorile deschise mai e doar un pas pana la un alb imaculat, asa ca designerii s-au incumetat sa il aleaga pentru orice… de la flori, la mobilier, pardoseala si culoarea peretilor… asa ca au transformat case simple, in locuinte elegante, luminoase, absolut superbe.

Revenind la piesele vestimentare sper ca nu v-ati gandit ca designerii nostrii preferati nu au ales si ei albul pentru aceasta vara. Stella McCartney sau Giorgio Armani au ales albul ca reprezentant al noilor lor colectii si l-au accesorizat cu accente metalice sau elemente din piele clasica si destul de sobra.

 

In concluzie designerii nostrii s-au concentrat mai mult pe textura si cromatica noilor colectii decat pe forma lor si asta ma face sa va invit la o inghetata sa sarbatorim alegerile lor.

Enjoy the friendly tones <3!!!

 

             

 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        Bisous, bisous mes amis !!!:*:*:*

                                            

Lasă un comentariu